Termeni si conditii

de utilizare a site-ului http://magazinuldemarturii.ro

Cantitatea minima ce poate fi comandata este de 25 de bucati. In cazul invitatiilor,la pretul de baza al produsului se mai adauga pretul personalizarii cu text, care este 0.50 Ron, indiferent de culoare sau text ; pentru meniuri, pretul personalizarii cu text este de 0.50 Ron / buc, iar pentru carduri de masa si plicuri de bani 0.30 Ron / buc.
Asamblarea invitatiilor este gratuita .

Preturile afisate contin TVA 20%.

Prin plasarea si confirmarea comenzii, clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei.
In cazul in care invitatiile sunt tiparite conform machetei grafice confirmate si exista anumite greseli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greseli neobservate cade in sarcina celui ce isi da acordul asupra machetei grafice, iar din acel moment firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de eventualele greseli ignorate de persoana care si-a dat acordul.

Firma noastra nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Acestea fiind produse de serie, pot disparea de pe stocul importatorului sau a furnizorului. Din acest motiv, societatea noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau nu mai este disponibil.