Instructiuni pentru comanda

Cum plasez o comanda pe Magazinul de Marturii?

Dupa ce ati introdus cantitatea, apasati butonul adauga in cos, apoi treceti la finalizarea comenzii. In scurt timp dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii. Daca trebuie adaugate informatii suplimentare ( de ex. culoare marturii, text personalizare marturii, etc ) , va rugam sa introduceti aceste informatii in caseta nota comanda sau sa ne trimiteti e-mail la adresa : office @magazinuldemarturii.ro – e-mailul trebuie sa contina numarul comenzii online, un numar de telefon de contact si informatiile suplimentare pe care doriti sa le transmiteti.

In cazul invitatiilor ce necesita personalizare, selectati cantitatea, apoi alegeti optiunea Cu tiparire ( bifati – da ), introduceti textul dorit , alegeti culoarea si fontul si treceti la finalizarea comenzii.In cazul in care ati optat pentru personalizare, veti primi ulterior pe e-mail macheta grafica ( invitatia cu textul ales de dvs. in format digital ), urmand sa o verificati si sa ne confirmati ca totul este in regula.

Dupa ce confirmati macheta grafica, comanda va fi executata si expediata in maxim 5 zile lucratoare.

Produsele se expediaza catre dvs. prin curierat rapid (ajung la domiciliu in 24-48 de ore), iar plata se efectueaza la primire – ramburs – la agentul curier.